Отбор

Нашата Същност

Принципност

Качеството да бъдеш честен и последователно и безкомпромисно да се придържаш към моралните принципи и ценности.

Доверие

Увереност в характера, силата и истинността на хората в организацията.

Единство

Чувството, че сте обединени с други хора в постигането на определена цел.

“Нашата организация е изградена върху основа от ценности, които клубът е демонстрирал през цялата си история. Тези ценности са нашата същност и са градивните елементи, които правят организацията ни специална.“

Винаги се стремим да се усъвършенстваме

Нашата амбиция в спорта е да се състезаваме на възможно най-високо ниво и да даваме най-доброто от себе си всеки ден.

Ние обичаме дома си

Пловдив е нашият дом и ние сме ангажирани с икономическото му и социално развитие. Целта ни е да бъдем значим и уважаван представител на града в България и по света.

Ние живеем в общността

Всички споделяме любовта си към баскетбола. Заедно превръщаме нашата организация в семейство. Ние сме социално ангажирани и подкрепяме активно различни проекти в нашия град. Чрез детско-юношеските ни школи създаваме безопасна и стимулираща среда за спорт сред младите пловдивчани.

Ние показваме уважение

Спортният дух, справедливостта и взаимното уважение са принципите, с които живеем. Наясно сме със своята социална отговорност и с радост я приемаме. Нашите играчи и фенове са с различен произход, но всички ние сме обединени под емблемата на нашия клуб и заедно споделяме и представляваме редица общи ценности.

Ние Сме Смели

Ние не само празнуваме успехите си, ние винаги искаме да дадем всичко от себе си. В нашата организация обичаме да опитваме нови неща и не се страхуваме от провал. Когато правим ход, го правим с увереност. Нашият отбор играе твърдо, а не плахо. Живеем и обичаме предизвикателството. И дори срещу най-силните опоненти даваме всичко и никога не се отказваме.

Ние не сме перфектни

Нашият отбор е неповторим, вълнуващ, но не и перфектен. Винаги оставаме верни на себе си, дори ако не винаги всичко работи гладко. Грешките са възможни, по всяко време можем да се спънем и дори да паднем, но никога не се отказваме и приемаме трудностите като възможност да се върнем по-силни. Най-големия критик на нашата организация сме самите ние: винаги търсим честни и конструктивни съвети, които ни стимулират да се развиваме.

Приемаме всичко с усмивка

Нашата сила е в характера ни. Дори когато нещата не вървят гладко, всички в клуба са обединени и не губим мотивация. Дори в трудни моменти запазваме чувството си за хумор и спокойствие.